Cookies preferanser
Site funksjonalitet informasjonskapsler
Alltid aktiv
Disse informasjonskapslene lar deg navigere på nettstedet og bruke funksjonene våre, for eksempel "Legg i handlevogn" og "Legg til i favs".
Site Analytics Cookies
Disse informasjonskapslene tillater oss å måle og analysere hvordan våre kunder bruker nettstedet, for å forbedre både dens funksjonalitet og din shoppingopplevelse.
Kundepreferanse informasjonskapsler
Når du surfer eller handler på JJs hus, vil disse informasjonskapslene huske dine preferanser (som ditt språk eller sted), så vi kan gjøre din shoppingopplevelse så sømløs som mulig, og mer personlig for deg.
Målretting eller reklamekaker
Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er relevante for deg. De begrenser også antall ganger du ser en annonse og hjelper oss med å måle effektiviteten av våre markedsføringskampanjer.

Hvordan det fungerer
Lagre favorittene dine
Invitér din venn
Kommentér og stem på favorittene dine
La oss komme i gang
JJ's House anmeldelser 555284 Anmeldelser

la robe est magnifique

1. des. 2022

je suis sastifaite de l'achat et la couleur de la robe est magnifique,je suis impatiente de les recevoir le plus vite possible pour les essayer,la coupe est trés bien

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

c'est une belle coupe

1. des. 2022

je suis sastifaite de l'achat parce que je marie l'année prochaine,la robe est magnifique et la couleur aussi la coupe est magnifique et je serais contente de l'avoir pour l'essayer

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

c'est une belle coupe

1. des. 2022

je suis sastifaite de l'achat parce que je marie l'année prochaine,la robe est magnifique et la couleur aussi la coupe est magnifique et je serais contente de l'avoir pour l'essayer

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

la robe est magnifique

1. des. 2022

oui je suis sastifaite de la robe est elle magnifigne ,la couleur est trés belle,on sait avoir la couleur qu'on a envie,ma fille sera jolie la dedant

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

la robe est magnifique

1. des. 2022

oui je suis sastifaite de la robe est elle magnifigne ,la couleur est trés belle,on sait avoir la couleur qu'on a envie,ma fille sera jolie la dedant

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

Mother Of The Bride

1. des. 2022

Dress was perfect mother of bride dress!!!! I took my measurements and ordered, and the dress was perfect/

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

Happy customer

1. des. 2022

This was my first time ordering a dress online, so I was a bit apprehensive. The dress arrived within the specified time frame and was as described. The colour and fit were correct and the proportions were perfect for my custom size.

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

Does the job!

1. des. 2022

Well made and pretty! Does the job

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

Good+

1. des. 2022

Good quality!

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

Pretty!

1. des. 2022

Pretty hair accessory

se mer

Oversette

Var denne omtalen nyttig? 0

JJ's House anmeldelser

Du kan kjøpe i tillit fra JJ's House. JJ's House ble grunnlagt i 2010 og har over 12 års erfaring med å imøtekomme behovene til online bryllup, prom, og andre Spesiell anledning kjole Innkjøpere. JJ's House anerkjent som en Google -pålitelig butikk, og tjente en god rangering for produkter av god kvalitet og utmerket kundeservice. Når du kjøper fra JJ's House, kjøper du fra en etablert kjøpmann som bryr seg om kundeopplevelsen din.

Du vil alltid finne fremragende produkter på JJ's House. Alle kjolene som selges på JJ's House's nettsted er autentiske designerkjoler. Som disse produktanmeldelsene illustrerer, selger JJ's House topp kvalitet formelle kjoler. Med tusenvis av kjoler å velge mellom, kan hver kvinne finne en kjole som vil være helt riktig for hennes arrangement.

Vårt kundeserviceteamet er klar til å svare på spørsmål du måtte ha, fra valg før kjøp til endelig levering av kjolen din. Det er vårt mål å tilby deg en utmerket kundeopplevelse og en minneverdig begivenhet, som definitivt vil oppmuntre deg til å skrive en glødende gjennomgang av kleskjøpsopplevelsen din.